UK Systems Research

Collating news and events for the UK Systems Research Community

Fourth Annual UK System Research Challenges Workshop, March 27–29, 2019

Location & Transport

The workshop will be held at the Redworth Hall, Northumberland. We are providing coach transport between the venue and Newcastle city centre (Urban Sciences Building, 1 Science Square, Science Central, NE4 5TG) as follows:

Note that this is not a shuttle service but a single coach in each direction. For those travelling on from Newcastle after the workshop by train, we would suggest booking a train after 15:30 to allow for delays.

Registration

Thanks to generous contributions from our sponsors, accommodation will be included in the registration fee (£60 for students, £125 otherwise).

Please use this link to register

Programme

Wednesday, March 27 March

16:45 Please report to the ground floor reception of the Urban Sciences Building, Newcastle

17:00 Coach leaves the Urban Sciences Building, Newcastle

18:00 Check-in at Redworth Hall

18:30-19:00 Dinner

Thursday, March 28 March

09:00-09:20 Welcome & Intro

09:20-11:00 Graph / Stream Processing: 100 minutes (5 talks)

11:00-11:30 Coffee

11:30-12:30 Cloud / Edge: 60 minutes (3 talks)

12:30-14:00 Lunch

14:00-15:20 Programming Models: 80 minutes (4 talks)

15:20-15:50 Coffee

15:50-17:30 IoT / Sensor Systems: 100 minutes (5 talks)

19:00-21:00 Dinner

21:00-22:00 Lightning talks run by Al Dearle

Short (5 minute) talks on any relevant topic.

Friday, March 29 March

09:00-10:20 Networked Systems / Distributed Algorithms: 80 minutes (4 talks)

10:20-10:50 Coffee

10:50-12:10 Programming / Privacy: 80 minutes (4 talks)

12:10-12:20 Wrap-up

12:20-13:20 Lunch

13:45 Coach departs for the Urban Sciences Building, Newcastle

Sponsors

Many thanks to our generous sponsors for their support of this event!

Red Hat